Palveluihimme kuuluu muun muassa simultaanitulkkaus, konferenssitulkkaus ja viittomakielentulkkaus. Meiltä saat tulkkaukset niin puhelin- kuin Microsoft Teams-yhteydellä sekä tulkki voi saapua paikan päälle tapaamiseen pääkaupunkiseudulla.

24H PÄIVYSTYS: 040 665 2081

Viittomakielen tulkkausta Helsingistä koko Suomen alueelle

A-asioimistulkkikeskus päivystys Oy tarjoaa osaavaa viittomakielen tulkkausta Helsingissä ja etäyhteyksiä käyttäen myös muualla Suomessa. Henkilöstöömme kuuluu sekä auktorisoituja käsikirjoitustulkkeja että etäviittomakielen tulkkeja. Meiltä voit tilata läsnä olevan tulkin paikan päälle hoitamaan tulkkauksen tai vaihtoehtoisesti virtuaalisen tulkkauksen etäyhteyksiä käyttäen. Suomen kielen viittomakielen lisäksi tulkkaamme myös muita kansainvälisiä viittomakieliä, kuten Espanjan ja Englannin viittomakieliä.

 

Tilaa tulkki ja kerro meille, minkälaisia tulkkauspalveluita tarvitset. 

Tilaa tulkki

Luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua

Pätevyyskuvake

Pätevyydet

Kaikilla tulkeillamme ja kääntäjillämme on tarvittavat pätevyydet. Voit siis luottaa osaavaan palveluumme kaikissa käännös- ja tulkkaustarpeissasi.

Osaamiskuvake

Rautainen osaaminen

Otamme innolla vastaan haasteellisemmatkin käännös- ja tulkkaustyöt. Meillä on rautainen osaaminen ja hoidamme kaikki työt onnistuneesti.

Vastuullisuuskuvake

Vaitiolovelvollisuus

Toimimme vastuullisesti, vaitiolovelvollisuutta noudattaen.

A-asioimistulkkikeskus päivystys Oy on viittomakielen tulkkauksen asiantuntija Helsingissä. Etäyhteyksien avulla palvelemme koko Suomen alueella. Tavoitat meidät 24/7 numerosta 040 665 2081.

Tulkkaukset myös Teams-yhteydellä

Meiltä saat viittomakielen tulkkaukset kätevästi myös Teams-yhteydellä. Tilauksen tehtyäsi ilmoitamme sinulle tulkin sähköpostiosoitteen, ja voit olla häneen suoraan yhteydessä. Meiltä saat tulkkauspalvelut nopeallakin aikataululla. Voimme toteuttaa palvelut myös kiireellisinä, jolloin voit saada tulkin jo yhteydenottopäivänäsi.

Tilaa tulkki

Tutustu myös käännöspalveluihimme

Tarjontaamme kuuluu myös monipuoliset ja laadukkaat käännöspalvelut. Käännämme tarvitsemasi tekstit yli 100 kielelle.

Käännämme seuraavat dokumentit:

  • todistukset

  • ajokortit

  • vihkitodistukset

  • ohjeet ja tiedot viranomaisilta

  • lastensuojelupäätökset

  • verkkosivut

  • lukion ja korkeakoulun tutkintotodistukset.

Niin pienet kuin suuretkin käännökset teemme ammattitaitoisesti ja äärimmäistä tarkkuutta noudattaen. Perehdymme huolella lähtötekstiin, jotta käännetty teksti noudattaa myös tyyliltään alkuperäisen tekstin luonnetta.

Lue lisää